Categorii
Stiri

Wild Lilly is going Wild

Moda vedetelor care se apucă de modă se pare că se extinde, și nu fără succes, astfel după Liviu Vârciu urmează noi și noi celebrități… .

Astfel…

Sâmbătă, 4 iunie în BonTon Palace din Herăstrău are loc un super spectacol complet, în care moda și muzica se amestecă cu jocul de lumini și forme transformându-se într-o seară de poveste magică .

Evenimentul se traduce prin prezentarea unică și originală a liniei vestimentare ”AGUA”.

Protagoniste sunt Sorana Darclee, cunoscuta membră a fostei trupe A.S.I.A. și Dana Ilașc, o tânără creatoare de modă absolventă a Universității George Enescu din Iași, Facultatea de Arte Plastice, Decorative și Design.

Sorana nume cu rezonanță în lumea show biz-ului românesc, nu a stat nici ea chiar degeaba până acum și pe lângă proiectele muzicale la care a luat parte sau cover story-urile din reviste de succes a mai fondat și o televiziune on-line denumita BU tv unde stă mai toată ziua ca producător al mai multor emisiuni.

Colecția ce va fi prezentată sâmbătă este prima de acest gen și este inspirată din lumea senzuală și fascinantă a apelor.
Sirene, marinari și pirați sunt aduși la viață într-o îmbinare desăvârșită de culori și texturi speciale.

Fiecare moment al prezentării este privit separat și este deosebit de original astfel creându-se un eveniment unic plin de savoare pe care publicul, invitat pe sprinceană, îl va gusta cu siguranță.

Ținuta „Black Tie” completează, desigur o seară cu un caracter aparte.

Casino Life & Business Magazine este Partener Media al acestui inedit eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *