Categorii
Nr. 6 / Noiembrie - Decembrie 2008

Wakaya Club & Spa – Un colţ de Paradis la tropice

UN RESORT PRIVAT DE LUX, DIFERIT DE ORICARE ALTUL ÎN ÎNTREAGA LUME. UN MOD DE VIAŢĂ ÎN ACORD PERFECT CU NATURA, BUCĂTĂRIE SOFISTICATĂ ŞI NENUMĂRATE VARIANTE PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER.

UN RESORT PRIVAT DE LUX, DIFERIT DE ORICARE ALTUL ÎN ÎNTREAGA LUME. UN MOD DE VIAŢĂ ÎN ACORD PERFECT CU NATURA, BUCĂTĂRIE SOFISTICATĂ ŞI NENUMĂRATE VARIANTE PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER.

Toate într-unul dintre cele mai îndepărtate şi mai virgine colţuri de lume… Wakaya Club&Spa, Insula Wakaya, Fiji. David şi Jill Gilmour au creat aici un mic paradis într-un resort eco, ce oferă o vacanţă de lux, de redescoperire şi de reînnoire. Cei doi au stabilit aici un nou standard în lumea turismului, prin deschiderea Wakaya Club&Spa în 1990, după ce în 1973 au cumpărat insula nelocuită timp de 140 de ani.

Un teren de 2200 de acri, Wakaya – una dintre cele 333 de insule care compun grupul insular Fiji – este un adevărat Paradis, înconjurat de un recif de corali, cu lagune linişite, stânci ce se înalţă maiestuos deasupra apei şi plaje cu nisipuri albe.

Wakaya Club&Spa este alcătuit din 10 căsuţe în stil tipic fijian, numite bure, dintre care 6 au vedere către ocean, 2 către grădină, Bura Guvernatorului şi Bura Ambasadorului, precum şi o vilă cu 3 dormitoare, Vale O. Căsuţele sunt situate la numai câţiva paşi de Oceanul Pacific şi sunt construite astfel încât să îşi răsfeţe oaspeţii cu adevărata frumuseţe a insulei.

Fiecare căsuţă oferă aproximativ 500 de metri pătraţi de intimitate şi linişte, din care nu lipsesc o grădină izolată şi două terase exterioare acoperite, un dormitor cu un dressing amplu şi cu un pat de mijloc king-size, o baie cu o cadă extrem de mare, două măsuţe de toaletă, duş în aer liber, toaletă şi bideu separate, un living room extrem de generos cu dotări de invidiat, pereţi acoperiţi cu lemn de bambus şi podele din lemn natur de yaka, ventilatoare şi aer condiţionat, covoare tibetane, artă decorativă asiatică şi un hamac dublu, amplasat chiar în faţa căsuţei.

HRANA, UN DAT NATURAL

În Wakaya noţiunea de hrană organică nu este nici o descoperire de ultimă oră nici un trend recent în materie de alimentaţ ie, ci un dat natural. De aceea nu te aştepta să mănânci aici nimic altceva decât peşte din apele bogate sau fructe din copacii de pe insulă. Wakaya Club&Spa este specializat pe bucătăria din Pacific, iar fructele de mare şi peştele proaspăt din Marea Koro, racii verzi din Pacific, creveţii, peştii sabie, tonul, wahoo, waloo sau mahi mahi sunt toate prezente în meniul zilnic.

La fel şi legumele organice şi fructele proaspete, din care nu lipsesc avocado, mango, kumkuat sau guava. O masă aici este o adevărată plăcere, iar pentru nota de plată nu trebuie să îţi faci griji, pentru că toată trataţia este inclusă în preţul şederii.

Dar la Wakaya Club&Spa hrana şi odihna nu sunt totul, iar orice turist care ajunge aici va fi familiarizat cu conceptul original de spa. Breeze Spa este un loc desăvârşit pentru trup, minte şi suflet, şi o experienţă trăită aici îţi va oferi adevărata linişte, pură şi unică, în stil fijian. Nu lipsesc cele mai senzaţionale masaje pe care le-ai încercat vreodată, împachetări, tratamente faciale, terapie acvatică Shiatsu, etc.

Şi dacă vei vrea să îţi exersezi pasiunile sau, de ce nu, să îţi descoperi unele noi, ai la dispoziţie la Wakaya, drumeţii, jogging, plimbări în natură, golf, tenis, criquet, sau poţi pur şi simplu să organizezi un picnic romatic sau de grup pe una dintre plajele de pe insulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *