Categorii
Stiri

Vladimir Draghia, Oltin Hurezeanu si Sergiu Stancu au pozat dezbracati

Trei dintre barbatii bine din zonele de showbiz si sport s-au lasat fotografiati in tinute lejere, create de designerul Mihaela Drafta.

Omul de televiziune Vladimir Draghia, actorul Oltin Hurezeanu si voleibalistul Sergiu Stancu au fost in ultimele zile protagonistii unor sedinte foto pentru care au folosit doar sorturile de baie MOB, din linia de underwear creata de Mihaela Drafta.

Pictorialele fac parte dintr-o campanie mai ampla de promovare a acestui segment vestimentar, Mihaela urmand sa deschida un magazin specializat pe lenjerie intima destinata barbatilor intr-unul din cele mai importante mall-uri din Bucuresti.

„Ma gandesc de asemenea, sa extind afacerea MOB si pe cealalta jumatate a globului, unde sezonul cald incepe cand la noi vine frigul”, a aratat designerul.

Daca actorii Vladimir Draghia si Oltin Hurezeanu s-au obisnuit cu astfel de aparitii din filmele unde au jucat, pentru sportivul Sergiu Stancu a poza doar intr-un sort de baie a fost o adevarata provocare.

Component al nationalei de volei a Romaniei, Sergiu se poate mandri cu faptul ca a evoluat intr-o finala de Liga Campionilor si ca a facut parte din echipa celor mai buni stranieri din Italia, All Star Game.

In prezent, el evolueaza la Tomis Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *