Categorii
Stiri

Trenul Charter si carti MOCA, de la CFR

Compania CFR Calatori ofera un nou serviciu special, respectiv Trenul Charter.

Astfel un tren poate fi inchiriat, fiind exclusiv la dispozitia clientilor persoane fizice, firme, case de productie, agentii de turism, Tour operatori, etc.

Este un serviciu care poate fi personalizat si are urmatoarele particularitati conform solicitarii clientilor: rute, ore de circulatie, confort, conditii, trenul putand fi format din diverse tipuri de vagoane cu posibilitati de a beneficia in timpul calatoriei de servicii de dormit, cuseta, bar bistro, restaurant si altele suplimentare.

In perioada ianuarie – septembrie 2012, s-au onorat 16 comenzi prin incheierea a 11 contracte pentru executarea de transporturi special organizate in scop turistic si 5 contracte pentru efectuarea de filmari in vagoane special comandate, de diverse case de productie de film. Veniturile realizate din aceste actiuni se ridica la aproximativ 200.000 EUR.

Pentru anul 2013, CFR Calatori a primit deja cereri de oferta de la doua firme pentru realizarea mai multor programe de transport.

Totodata, pentru a veni in intampinarea dorintelor celor care prefera sa citeasca in timpul calatoriei cu trenul, CFR Calatori si BookLand au incheiat un parteneriat, prin care pasagerii vor putea sa rasfoiasca gratuit carti in tren.

Astfel, in perioada urmatoare, in trenurile InterCity vor fi expuse/disponibile, carti printate si stickere cu coduri QR care permit descarcarea gratuita de carti electronice de catre pasagerii detinatori de telefoane mobile cu conexiune la Internet.

Programul pilot se va desfasura incepand cu data de 19 octombrie timp de o saptamana, in trenurile IC 573 Bucuresti Nord – Galati si IC 572 Galati – Bucuresti Nord, urmand ca acesta sa fie extins si in celelalte trenuri InterCity, in functie de feedback-ul calatorilor.

Sursa; fivestar-hospitality.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *