Categorii
Stiri

Tony T, ex R.I.O, a innebunit vedetele de la noi cu hit-ul „Shine On”

Joi seara, dupa miezul noptii, Princess Club a dat startul maratonului artistilor internationali cu Tony T, ex R.I.O, care a adus din Jamaica direct in Bucuresti hit-ul „Shine On”, care a rasunat in boxe toata vara.

Dupa ce miercuri seara a mers in acelasi club pentru a se distra, joi artistul a sustinut un concert de zile mari, la care au asistat sute de fani.

Simona Trasca, Cristina Roman sau Loredana Chivu au tinut sa sa fotogrfieze alaturi de cantaretul de origine jamaicana.

Nici el nu s-a lasat insa mai prejos si le-a admirat indelung, le-a analizat si le-a facut fotografii pentru a duce acasa amintiri cat mai frumoase din Romania.

Mai mult decat atat, el si-a luat cu el si cate o amintire cu cele trei modele extrem de sexy de la noi.

Daca in cazul Cristinei si cel al Simonei, Tony a fost mai „cuminte”, in cazul Loredanei Chivu, artistul a fost mai „obraznic”, mimand o scena erotica.

Altfel, jamaicanul a facut show total pe scena, interpretand cele mai cunoscute piese ale sale.

Seara a fost completata de o aparitie exotica a unui duo cunoscut si originar tot din Jamaica, Brick si Lace, care a rupt topurile cu piesa „Love is Wicked”.

Si pentru ca lui Tony ii plac mult romancele, organizatorii i-au pregatit si o prezentare de moda sexy, cu tinute by Denisa Tanase.

„Tony a facut show total si ne-a placut ca e un tip de gasca. Le-a facut fetelor din club sute de poze, s-a amuzat, dar si sustinut un concert de zile mari”, a declarat Oana Craioveanu, manager al Princess Club si Arrogance Models&Events..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *