Categorii
Nr. 6 / Noiembrie - Decembrie 2008

Ţară ţară vrem eroi!

UNUL DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE BALURI DE CARITATE ESTE ACELA ORGANIZAT DE HALLOWEEN, LA PALATUL PARLAMENTULUI, DE ASOCIAŢIA OVIDIU ROM. EDIŢIA DIN ACEST AN A FOST DEDICATĂ EROILOR ŞI I-A AVUT CA MAEŞTRI DE CEREMONII PE PAULA HERLO ŞI CRISTIAN LEONTE.

UNUL DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE BALURI DE CARITATE ESTE ACELA ORGANIZAT DE HALLOWEEN, LA PALATUL PARLAMENTULUI, DE ASOCIAŢIA OVIDIU ROM. EDIŢIA DIN ACEST AN A FOST DEDICATĂ EROILOR ŞI I-A AVUT CA MAEŞTRI DE CEREMONII PE PAULA HERLO ŞI CRISTIAN LEONTE.

Printre invitaţi s-au numărat primul ministru Călin Popescu- Tăriceanu, Preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu, Ilie şi Amalia Năstase, importanţi oameni de afaceri, jurnalişti şi personalităţi din showbiz. Sub sloganul „Ţară, ţară, vrem eroi!”, organizatorii au invitat participanţii să se costumeze în eroul sau eroina preferată. Aceştia au optat între personaje istorice precum Regina Maria, Elisabeta I, Tutankammon, Cleopatra sau Napoleon, personalităţi precum Shakespeare, Einstein, Audrey Hepburn, Michael Phelps, Frida Khalo, şi legende precum Indiana Jones sau Robin Hood.

Licitaţia cu strigare, prezentată de Cabral, Bryan Jardine şi Stacy Quinney, a fost momentul cel mai aşteptat al serii. Geanta Versace HIT donata de Demi Moore s-a vândut cu 7.000 de euro, iar colierul Damiani oferit de Gwyneth Paltrow a fost adjudecat contra sumei de 13.000 de euro. Printre atracţiile serii sau numărat şi cele peste 60 de premii la tombola sponsorizată de Raiffeisen Bank, prezentată de Nono Semen de la ProFM, având valori cuprinse între 150 şi 2.000 de euro.

Concursul de costume a avut zece finalişti şi patru câştigători: Bart Sidles, alias Michael Phelps, a câştigat premiul pentru cel mai creativ costum, constând într-un week-end romantic la Carol Parc Hotel, în timp ce Larisa Petrini, costumată în Audrey Hepburn, şi-a adjudecat premiul pentru cea mai bună asemanare cu personajul, constând într-un Blackberry oferit de Vodafone România. Helene Florescu şi Tiberiu Capudeanu au câştigat la egalitate premiul pentru cel mai eroic costum, constând într-un voucher de 500 de euro de ciocolata Venchi, pentru costumele Marianne de la Revolution şi Connan Barbarul.

Seara a fost animata de către Haydn Deane Band, urmat de Damian & Brothers, care au deschis petrecerea, invitând oaspeţii la dans. DJ Johnny de la Fratelli şi Tom Wilson au menţinut atmosfera incendiară pe ringul de dans până spre orele dimineţii.

Suma estimativă strânsă la această ediţie a balului de Halloween s-a ridicat la peste 410.000 euro, din care sub 10% reprezintă cheltuieli de organizare, restul fiind alocaţi programului „Fiecare Copil în şcoală” pentru anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *