Categorii
Stiri

Smiley este în culmea fericirii

Smiley și iubita lui Gina Pistol, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor fi părinții unei fetițe.

Artistul a fost invitat la emisiunea Vorbește Lumea, de pe Pro TV, unde Adela Popescu și Cove l-au luat la descâlcit. Smiley avea să spună că s-a pierdut atunci când Adela a fost la ecograf și a aflat că va avea o fetiță.

Smiley a mai spus că în familia lui este prima fetiță. ”Mă pregăteam să merg la studio”, a fost intrarea lui Smiley la ”Vorbește Lumea”. A continuat, explicând motivul pentru care a făcut anunțul că Gina este însărcinată. ”Am fost forțați de împrejurări. Se scriau prea multe despre asta. Atunci am decis să facem filmulețul acela și să lămurim multe aspecte, multe întrebări”, a explicat cântărețul.

Smiley a fost luat prin surprindere de întrebarea Adelei: ”Cum ai reacționat când ți-ai văzut fetița la ecograf?”

”Trebuia să fac o filmare atunci, am uitat de ea, de tot!”, a fost răspunsul lui Smiley, care spune că nu se teme de nimic pentru această perioadă. ”Sunt entuziasmat să primesc tot ce se va întâmpla în viitor. Habar n-am”, a spus artistul care a dezvăluit și cum stă treaba cu numele pe care îl va purta fetița”Da, ne gândim la un nume. Nu pot să spun că facem liste, stăm să scriem, nu-s ședințe oficiale. Doar ne gândim”, a continuat Smiley.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *