Categorii
Stiri

SI DINAMOVISTUL FLORENTIN PETRE ARE MANAGER FEMEIE!

REGRET CA MA DESPART DE FOTBAL, DAR S-A TERMINAT

Dupa Team Dakar Romania, Daniel Onoriu si Catalin Cazacu, un alt sportiv intra in portofoliul impresarei Simona Chitac. Florentin Petre, fotbalist si campion 2010 in Campionatul de Circuit al Bulgariei, si-a facut planuri pentru sezonul 2012. „Un sportiv responsabil stie ca nu are timp sa le faca pe toate si ca orice sport este o munca de echipa. Asa ca echipa noastra s-a intregit cu inca un membru: Simona Chitac, pe pozitia de manager, pentru ca intotdeauna oamenii puternici reusesc impreuna”, a scris Florentin Petre pe Facebook.

Florentin Petre

„Fotbalul pentru mine s-a terminat, desi in sufletul meu regret. Dar pot si vreau sa fac performanta intr-un domeniu in care mi-am dorit dintotdeauna sa fiu: in raliuri. Vreau sa atac titlul in campionatul intern, la clasa A. Conduc o masina Renault Clio S 1600, care este o bestie. Cu ea am castigat titlul de campion al Bulgariei”.

Simona Chitac s-a declarat incantata de noua provocare: „Cunosc piata de motorsport destul de bine, am activat intens in ea in ultimii 5 ani, iar Florentin vine cu un plus de simpatie din sportul rege. Nu stiu de ce, dar am impresia ca putem uni cele doua lumi in scurt timp, poate chiar vom vedea mai multi fotbalisti la volan sau in dreapta si din ce in ce mai multi microbisti pe probe”.

Simona Chitac

„Nu numai ca o sa unim lumile, o sa le uimim”, a declarat increzator Florentin Petre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *