Categorii
Stiri

SEXUL ORAL le face pe femei mai fericite si le ajuta la examene

Sexul oral le imbunatateste sanatatea si le sporeste fericirea femeilor, potrivit unei noi cercetari asupra “chimicalelor care iti afecteaza starea de spirit” din lichidul seminal.

Studiul efectuat de cercetatorii de la Universitatea de Stat din New York a fost efectuat prin intermediul unor sondaje de opinie insa si nu printr-un experiment practic. In cadrul acestuia au fost comparata viata sexuale a 293 de femei cu sanatatea psihica a acestora.

Femeile care practica sex neprotejat sufera mai putin de depresii decat cela care folosesc prezervativ sau cele care practica abstinenta. In plus, au rezultate mai bune la teste cognitive.

Mai mult, femeile heterosexuale active sexual, chiar si cele descrise ca “promiscue”, care folosesc prezervativ sunt la fel de nefericite ca cele care se abtin de la concate sexuale.

Cercetarea vine dupa un alt studiu care a scos la iveala faptul ca lichidul seminal contine chimicale care iti imbunatatesc starea de spirit, cresc afectivitatea, imbunatatesc somnul si contin cel putin trei antidepresive.

Asadar, iata ce contine lichidul seminal, pe langa spermatozoizi:
– Cortizol – sporeste afectivitatea;
– Estrona – imbunatateste starea de spirit;
– Ocitocina – imbunatateste starea de spirit;
– Tirotropina – antidepresiv;
– Melatonina – imbunatateste somnul;
– Serotonina – antidepresiv.

Concluziile studiului au fost ca nu numai ca femeile care sunt active sexual sunt mai fericite, ci si ca lichidul seminal are o stransa legatura cu aceasta stare.

Oamenii se stiinta avertizeaza insa si cat de periculoasa este practicarea sexului fara prezervativ si avertizeaza tinerii sa se protejeze.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *