Categorii
Stiri

Ruxandrei Dragomir ii plac mancarurile facute de Andreea Raicu

Foarte multe vedete din muzica, sport si televiziune i-au fost alaturi Andreei Raicu la lansarea cartii sale „Mananca si arata bine”, o lucrare despre alimentatia sanatoasa.

De la evenimentul ce a avut loc in aceasta saptamana nu a lipstit Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, care si-a facut aparitia intr-o tinuta asigurata de magazinul Quoi de Neuf.

Fostă sportivă de performanta, ea fiind in 1997 pe locul 15 in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, Ruxandra Dragomir se mentine in continuare intr-o forma fizica excelenta.

„Toata viata mea am facut sport si nu am fost nevoita sa tin vreun regim alimentar. Acum, cand nu mai am o activitate sportiva atat de intensa, imi dau seama ca trebuie sa am grija sa nu iau kilograme in plus. Am gustat din retelete Andreei si cred ca sunt foarte gustoase si hranitoare. Am sa le incerc cu siguranta si eu”, a declarat Ruxandra Dragomir.

Ruxandra Dragomir a cunoscut-o pe Andreea Raicu pe vremea cand era jucatoare de tenis iar vedeta postului Prima TV lucra ca redactor pentru o revista glossy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *