Categorii
Stiri

Ruxandra Dragomir si Amatto Zaharia s-au intrecut la Squash

Presedintii federatiilor sportive de tenis si kempo, Ruxandra Dragomir, respectiv Amatto Zaharia, si-au dat intalnire zilele trecute pe un teren neutru, mai exact pe unul de squash.

We cannot display this gallery
We cannot display this gallery

Cei doi sportivi de marca au raspuns pozitiv provocarii lansate de antrenorul de squash Alexandru Marcu si au incins o partida de squash in incinta complexului din cadrul unui hotel din Bucuresti.

Desi stapaneste la perfectie domeniul sportiv al artelor martiale mixte MMA, a carui regina este Kempo-ul, Amatto Zaharia s-a descurcat excelent si ca adversar al Ruxandrei Dragomir, o somitate in sportul alb, ea ocupand in 1997 locul 15 in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume.

„A fost o experienta super tare, mi-a placut la nebunie acest sport care s-a inspirat din tenis. Cel mai placut surprinsa am fost insa de prestatia lui Amatto Zaharia care s-a dovedit a fi un adversar redutabil, dovedindu-mi inca odata ca renumita putere de adaptabilitate al luptatorilor de Kempo la orice tip de efort este reala”, a declarat Ruxandra Dragomir, care a fost completata de Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo: „Data viitoare o sa-i aduc si pe copiii mei sa incerce o partida de squash”.

„Squashul este un sport care poate fi practicat la orice varsta pentru ca este usor de invatat si o modalitate placuta de petrecere a timpului liber. Este un sport atat individual, de echipa sau mixt, nu depinde de conditiile meteo si are un scazut risc de accidentare”, a aratat antrenorul de squash Alexandru Marcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *