Categorii
Stiri

Ruxandra Dragomir, INTALNIRE de gradul zero cu Mihai Viteazu

Ruxandra Dragomir, intalnire de gradul zero cu fanfara militara a Regimentului Mihai Viteazu

Fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu” a sustinut o parada demostrativa in cadrul turneului BCR Ladies Open, desfasurat pe Arenele BNR din Bucuresti.

Dotati cu instrumente de suflat, de percutie si carabine SKS, folosite la ceremoniile militare, soldatii au facut o demonstratie de momente artistice intr-o cordonare inedita a miscarilor pe muzica si ritm intr-o maniera spectaculoasa.

Ca toti cei prezenti in Arenele BNR, Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a ramas placut impresionata de virtuozitatea si frumusetea exercitiilor facute de componentii „Dream Trill-ului” Regimentului de Garda.

„Am fost cucerita pe loc de miscarile spectaculoase si perfect coordonate pe muzica a acestor militari”, a aratat Ruxandra Dragomir, care a fost invitata sa participe la un moment oficial alaturi de fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu” pe principalul teren de tenis din cadrul Arenelor BNR.

Ministerul Apararii Nationale a fost partener oficial al Federatiei Romane de Tenis in organizarea turneului BCR Ladies Open.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *