Categorii
Stiri

ROXANA NEMES SE MACHIAZA SI LA SOLAR

Roxana Nemes acorda o atentie excesiva aspectului ei fizic.
Desi abordeaza un look natural si aerisit, Roxana este o clienta fidela a saloanelor de bronzat.
Mai mult decat atat, daca inainte de fiecare sedinta de bronzare aplica tot felul de creme de protectie, cantareata are grija ca dupa fiecare sedinta sa isi verifice machiajul chiar inainte de a iesi din interiorul aparatului.

„Nu se stie niciodata cand apare ceva neprevazut si nu imi permit sa arat neingrijit. Nu cred ca trebuie sa acorzi atentie pielii doar in anumite sezoane. Primavara este recomandat sa iti expui pielea la cateva sedinte de bronzat la salon inainte de a te expune la soare, toamna si iarna este firesc sa iti mentii culoarea obtinuta in timpul verii. Mai ales in cazul meu, care vreau sa arat bine tot timpul pentru spectacole si concerte. Oricat de ocupata ar fi o femeie, trebuie sa isi gaseasca timp si pentru ea. In ultima vreme, a aparut si conceptul de solar-SPA care este un deliciu”, a declarat Roxana Nemes.

A ALES STUDIOUL DE BRONZAT UNDE MERG VEDETELE

„Nu fac excese, iar studioul de bronzat unde ma duc eu este dotat cu multe aparate de diagnoza pentru piele. Mi se spune exact la ce aparat sa ma expun, cat sa stau si ce creme sa folosesc. Acolo merg multe vedete de la noi, femei foarte frumoase si ingrijite. Prefer sa nu dau nume, suntem o comunitate discreta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *