Categorii
Stiri

ROXANA CIUHULESCU A CASTIGAT PREMIUL FEMEIA ANULUI 2012 !

Dupa ce a devenit prima femeie dintre civili care a zburat cu un avion supersonic al aviatiei romane, un MIG 21 Lancer, Roxana Ciuhulescu a primit premiul de Femeia Anului 2012!

Energica si cu pasiuni demne de admirat, Roxana nu a avut o viata linistita: prezentatoarea TV a vrut sa urmeze cursurile scolii militare de aviatie, dar nu a trecut testele finale din cauza inaltimii sale.

Si-a consumat adrenalina conducand masini puternice, a testat camioane in Suedia, a mers într-una dintre cele mai periculoase zone din lume la momentul actual, in Afganistan, unde a testat doi „monştri” ai tehnologiei de război: cel mai nou vehicul terestru dedicat operaţiunilor militare, MRAP, şi elicopterul Black Hawk.

„Sotul meu ma rasfatata „Generaleasa mea”. Cand am terminta liceul, am vrut sa dau la Academia Militara, insa mama s-a impotrivit si rau a facut. Sufletul mi-e mereu alaturi de Armata. Recunosc ca nu eu mi-am ales cariera, ci ea m-a ales pe mine (ma refer, desigur, la TV). Insa probabil, mai devreme sau mai tarziu voi ajunge acolo unde mi-am dorit”, a scris Roxana pe contul ei de Facebook.

Toate realizarile unice ale femeii Roxanei Ciuhulescu i-au adus acesteia distinctia de Femeia Anului, in cadrul festivitatii Premiile Casino, Life & Business Magazine.

In aceeasi gala, prezentata de Mircea N. Stoian, au mai fost premiati Laurentiu Reghecampf – Omul anului, campionul mondial de box Viorel Simion, dar si alte personalitati din industria de gambling sau din afara ei.

„Sunt surprinsa si emotionata pentru acest premiu. Ei bine, nu, femeia anului nu este Andreea Marin, asa cum va asteptati! Si daca eu am luat premiul „Femeia anului” si Reghe a devenit „Omul anului”, cred ca Ana Maria Prodan trebuia sa fie „Femeia Anului”, astfel ca puteam spune ca in Biblie: mergea omu’ cu femeia lui”, a declarat Roxana Ciuhulescu la ridicarea premiului, spre deliciul audientei care a aplaudat-o frenetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *