Reteta romaneasca: Chiftelute la cuptor

Ingrediente
 Pulpe de pui – 1 kg
 ceapa alba – 3 bucati medii
 usturoi – 6 capatini
 dovlecel – o jumatate
 marar – 3 legaturi
 oua – 2 bucati
 ciuperci – 200 g.
 psyllium – 1 lingurita
 quinoa – 2 linguri
 sare – 1 varf de lingurita
 piper – 1 varf de lingurita
 cimbru – 1 lingurita
 tarhon – la alegere

Mod de preparare
Se taie carnea de pui marunt (dupa ce se inlatura pielita). Dovlecelul si ciupercile se taie bucati mici si se amesteca apoi cu carnea, condimentele si ouale.
Se formeaza fiecare chifteluta si se trece prin quinoa. Se pun chiftelutele la copt, an tava tapetata cu hartie de copt.

Mod de servire
Se servesc in sos marinat sau cu briose de legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *