Categorii
Stiri

Regina mondială a frumuseții de anul acesta e chinezoaică

Miss World 2012 este din CHINA, are 23 de ani și se numește YU WENXIA.

Regina frumuseții de anul acesta a fost încoronată chiar în țara ei natală, în orașul Ordos din nordul Chinei.

Frumoasa Yu Wenxia dorește să devină profesoară de muzică.

După reușita din acest concurs unde le-a învis pe celelalte 115 participante, inclusiv pe marea favorită – reprezentanta Mexicului – ea a devenit a doua femeie din China care câștigă Miss World.

Anul acesta, Romania nu a fost reprezentată la concursul de frumusete.

Un total de 116 participante s-au „luptat” pentru titlul Miss World 2012, într-un oraș chinezesc, Ordos, oraș ce s-a dezvoltat odată cu boomul imobiliar din China.

Ordos se află la marginea deșertului Gobi, dar are trista reputație de a fi „cel mai mare oraș-fantomă al planetei”.
Potrivit Yahoo News, după anunțarea câștigătoarei, toți chinezii din public au izbucnit în urale, iar pe cer au fost lansate artificii.

„Când eram mai mică mă simțeam tare norocoasă că aveam atâția oameni în jurul meu care mă ajutau. Sper ca pe viitor să ajut și eu mulți copii care să se simtă norocoși.”, a declarat Yu Wenxia când a fost întrebată de ce consideră că merită să fie aleasă Miss World.

Finala concursului Miss World 2012 a fost urmărită de circa 1 miliard de telespectatori, iar organizatorii au inclus în ceremoniile competiției și cultura mongolă, cu concerte susținute de muzicieni mongoli, care au folosit un instrument special, tradițional numit erhu.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *