Categorii
Stiri

Raluca Turcan mărește lista guvernanților fără studii terminate

Raluca Turcan, Vicepremier în Guvernul României, mărește lista guvernanților fără studii terminate, dar trecute în CV.

Raluca Turcan, vicepremier cu atribuții de coordonare a Ministerului Educației, menționează în CV-ul său oficial studii masterale la SNSPA pe care nu le-a absolvit de mai bine de 21 de ani, potrivit edupedu.ro.

La solicitarea Edupedu.ro, Școala Națională de Studii Politice și Administrative a răspuns că “doamna Raluca Turcan a fost înmatriculată la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, programul de studii academice postuniversitare, domeniul științe ale comunicării, promoția 1999-2001, dar nu a susținut examenul de finalizare și, prin urmare, nu deține diplomă de absolvire”.

Contactată de edupedu.ro, Raluca Turcan a spus: “Am urmat cursurile de masterat și am considerat acest lucru suficient pentru formarea mea. Am optat să nu susțin disertația pentru că activam deja în politică”.

Vicepremierul Raluca Turcanu se alătură guvernanților care și-au umflat CV-urile, ca să „dea bine”, cu studii neterminate sau chiar inexistente, lista ]n care la loc de cinste stau Adrian Ionel (UNIFARM), Laurențiu Baranga (ORNISS și ONPCSB) și Andi Manciu (Grupul de Comunicare Strategică)

Adrian Ionel
Laurențiu Baranga
Andi Manciu

Probabil că până la alegerile generale vor mai fi dați în vileag și alți impostori, membrii ai guvernului liberal „incoruptibil” căci, se pare că cineva le-a pus gând rău și vrea neapărat să demonteze declarația lui Ludovic Orban în care a spus: „Suntem primul guvern de după 1990 format din profesioniști, incoruptibili, cu viziune și cu soluții fezabile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *