Categorii
Stiri

Raluca de la Bambi si Roxana Ilie, impreuna in actiuni caritabile

Raluca de la Bambi si Roxana Ilie si-au unit fortele pentru familiile defavorizate

Foarte multe personalitati de marca din Romania s-au strans la mijlocul saptamanii trecute pentru a fi alaturi de 100 de copii proveniti din familii defavorizate.

Organizata de vedeta tv Cristina Herea in incinta spitalului Sfantul Nectarie din sectorul 6, actiunea a avut rostul de a aduce micutilor pachete cu mancare si hainute, oferite de sponsori generosi.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo, prezentatoarele Kanal D Paula Chirila si Cristina Cioran, Marina Dina, Denisa Nechifor, Daniel Robu sau candidatul independent pentru Camera Deputatilor in Colegiul 22, Catalin Stochita. Acesta s-a pozat alaturi de Raluca Tanase de la Bambi si de Roxana Ilie si a postat pe blogul sau fotografia. Toate vedetele au primit o diploma onorifica pentru ca s-au alaturat acestui demers umanitar.

Spitalul Sfantul Nectarie este singura institutie de acest gen din Romania destinata persoanelor defavorizate, cu resurse financiare modeste si care nu au astfel posibilitatea de a beneficia de tratamente si investigatii medicale de calitate in cadrul institutiilor sanitare de stat sau private.

Aproximativ 1000 de persoane adulte, cu diferite diagnostice, beneficiaza lunar de serviciile acestui spital, deschis in luna mai anul curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *