Categorii
Stiri

Raliul Iasiului 2013 – o etapa cu vedetele SuperBingo Metropolis – Daniela Crudu si Mihai Mitoseru

Prezentatorii emisiunii SuperBingo Metropolis, Daniela Crudu si Mihai Mitoseru n-au vrut sa rateze unul dintre cele mai importante evenimente auto din Romania – cea de-a opta etapa a Campionatului National – asa ca au fost prezenti la Raliul Iasiului.

Vedetele show-ului de pe Antena 1 au petrecut 24 de ore printre piloti si iesenii care au dorit sa vada pe viu masinile de raliu.

Cei doi au vrut adrenalina, viraje bruste si viteza cat cuprinde si exact de asta au avut parte pe strazile Iasiului.

Mihai Mitoseru spune ca nu o sa uite prea curand experienta de copilot al lui Dragos Dinu. Mi-a placut foarte mult si cred ca as repeta experienta.

Daca Mito a fost incantat de raliu, nu acelasi lucru se poate spune si de Daniela Crudu care s-a speriat zdravan. Gata? Doamne, multumesc!, a zis bruneta imediat ce-a coborat din masina de curse.

Puteti urmari mai sus o parte din materialul filmat la Raliul Iasiului. Insa duminica, in cadrul emisiunii, telespectatorii vor avea parte si de alte momente-supriza.

Nu lipsiti de pe Antena 1 incepand cu ora 16:15 cand incepe supershow-ul care v;a umple buzunarele cu bani, SuperBingo Metropolis!

Un super material filmat de la raliul Iasului

Un răspuns la “Raliul Iasiului 2013 – o etapa cu vedetele SuperBingo Metropolis – Daniela Crudu si Mihai Mitoseru”

Am participat la csctoruntia lui intre 5-apr-1970 si sep -1971 pe latura nordica, detasati de la unitatea de geniu din Rimnicul Vilcea fiind cazati la Bilea Cascada. Acest drum ar trebui sa fie mediatizat mai mult chiar daca a fost construit pe timpul comunistilor. Cei care au participat la csctoruntia lui intre anii mentionati mai sus pe latura nordica pot suna la telefonul 0758079727 (seara dupa ora 20) pentru a organiza o intilnire pe data de 20-SEP-2014 cu ocazia a 40 de ani de la inaugurare transfagarasanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *