Categorii
Stiri

RADU GROZA ESTE NOSTALGIC. S-A SATURAT DE IMITATII!

VREA SA IMPUNA COVORUL ROSU AUTENTIC

Unul dintre cei mai cunoscuti impresari din Romania vrea sa aduca un tribut adevaratilor cantareti si oamenilor de valoare implicati in industria muzicala.

In 2012 se implinesc 80 de ani de cand ELECTRECORD scrie coloana sonora a vietii de zi cu zi in Romania.

Cu aceasta ocazie, impresarul Radu Groza se implica in organizarea unei Gale Festive.
Artisti, compozitori, textieri, orchestratori si ingineri de sunet vor pasi pe covorul rosu alaturi de personalitati marcante ale vietii culturale si artistice din Romania si mai apoi pe scena pentru a-si primi trofeul si aplauzele publicului pentru o viata si o cariera dedicata muzicii.


Foto: www.casino-magazine.ro

„Evenimentul pe care il organizam este dedicat vocilor adevarate ale muzicii romanesti care au ajutat romanii sa treaca mai usor peste Epoca de Aur si sa intre increzatori in tranzitie – oameni despre care azi nu se mai stie mare lucru, dar care sunt cat se poate de vii. Nepasarea nu le-a luat talentul, iar inima lor e la fel de dornica de aplauzele publicului”, a declarat nostalgic Radu Groza.

DEZAPROBA VOCILE FACUTE PE CALCULATOR

Gala Premiilor Electrecord va avea loc pe 9 decembrie, la Sala Palatului. „Intr-o epoca dominata de piraterie intelectuala, de false valori si de voci facute pe calculator, e momentul sa ne intoarcem in timp, sa vedem de unde am pornit si sa dam credit adevaratelor valori, sa ne inchinam in fata celor care nu aveau nevoie de altceva pe cartea de vizita decat de talent pur”, a continuat impresarul.

Radu Groza vorbeste si de artistii care fac compromisuri pentru a atrage atentia nemeritat: „Nimeni nu mai vorbeste acum despre vanzari reale, valoarea nu se mai masoara in aprecierea publicului autentic. Prin Gala din 9 decembrie vom atinge mai multe puncte critice. Vor fi doua sectiuni: folclor si muzica usoara. Se vor premia cei mai de seama reprezentanti, oameni care la vremea lor au stabilit adevarate recorduri de vanzari – cifre la care in conditiile actuale de piata, artistii timpurilor noastre nu ar putea visa niciodata”, a incheiat Radu Groza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *