Categorii
Stiri

Povestea de groază a bătăii pe care a încasat-o Bianca Drăgușanu de la iubitul ei

Povestea de groază a bătăii pe care a încasat-o Bianca Drăgușanu în urmă cu aproximativ o lună are amănunte incredibile – Atenție, detalii cu un puternic impact emoțional!

Mai mult moartă decât vie, fosta prezentatoare TV ar fi reușit să ”evadeze” din vila lui Alex Bodi în mașina menajerei afaceristului.

Potrivit unor surse apropiate, blondina a fost supusă unui tratament inuman chiar în apartamentul ei. Timp de aproximativ cinci ore, Bianca Drăgușanu ar fi fost, pur și simplu, „torturată” de musculosul afacerist. După cum ne-au mărturisit surse din anturajul vedetei, totul ar fi pornit după ce blondina i-a reproșat lui Alex Bodi că are o relație cu altă femeie. Reproșurile aduse iubitului aveau să o coste scump de fosta prezentatoare TV.

Alex Bodi ar fi încercat să ”ascundă” ororile!

Musculosul afacerist a încercat să țină la secret întreg evenimentul. Cum episodul violent s-a petrecut în apartamentul Biancăi, Alex Bodi și-ar fi dat seama că în locuință urma să sosească mama blondinei. Pentru a evita întâlnirea dintre Bianca și mama ei, dar și un eventual apel la autorități, pe care inevitabil l-ar fi făcut mama fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a decis să-și transfere „victima” în vila sa din Pipera. Cu toate că Bianca s-ar fi aflat într-o stare de semiconștiență, Alex Bodi ar fi dus-o în locuința din Pipera, acolo unde s-ar fi derulat a doua „rundă”.

Aceleași surse ne-au dezvăluit că Bianca a avut parte de același tratament violent și în casa lui Alex Bodi. După ce și-ar fi revenit, fosta prezentatoare de la Kanal D ar fi fost supusă unei noi agresiuni, care s-ar fi petrecut chiar sub ochii menajerei. Femeia angajată de Alex Bodi ar fi asistat stupefiată la bătaia încasată de Bianca Drăgușanu de la iubitul ei.

A ”evadat” cu ajutorul menajerei

După cea de-a două bătaie încasată, mai mult moartă decât vie, Bianca Drăgușanu ar fi reușit să plece din vila iubitului ei într-un mod ce pare desprins din filmele de acțiune. Sursele susțin că fosta prezentatoare TV ar fi profitat de faptul că soțul menajerei și-a făcut apariția la vila lui Alex Bodi, pentru a-și lua consoarta de la muncă.  Cum a văzut mașina menajerei, Bianca n-ar fi stat pe gânduri, s-ar fi urcat în ea și l-ar fi rugat pe soțul menajerei să o ducă departe de acel loc, în care ar fi avut parte de un tratament extrem de violent.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *