Categorii
Stiri

Pot tensiunile SUA-China să joace împotriva cazinourilor?

Pot tensiunile SUA-China să joace împotriva cazinourilor se întreabă experții care analizează riscul de volatilitate și „posibilitatea crescândă” ca Macao să nu reînnoiască licențele operatorilor americani în 2022.

Pe măsură ce tensiunile dintre SUA și China continuă să se intensifice, cazinourile din Asia încep să simtă presiunea tocmai atunci când preferă să concentreze eforturile asupra recuperării după impactul pandemiei.

Companiile chineze precum TikTok, WeChat și chiar un dezvoltator de resorturi din Cambodgia au fost deja prinse în focul încrucișat dintre Washington și Beijing, iar cazinourile deținute de SUA se tem că ar putea fi impuse măsuri reciproce asupra afacerilor lor din Asia.

Diplomații chinezi au fost supuși unor noi reglementări atunci când vizitează SUA sau vorbesc la universități locale, iar guvernul lui Donald Trump a anulat vizele a peste 1.000 de studenți și oameni de știință chinezi, acuzându-i că spionează tehnologia SUA.

Ce împiedică China să răspundă și să facă un exemplu din operatorii de cazinouri deținute în SUA, cum ar fi Sands China, Wynn Macau și MGM China, care au beneficiat de cheltuielile jucătorilor locali ani de zile?

Citește mai mult AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *