Categorii
Stiri

ORNELA PASARE: „COLEGII MEI TINERI AU VOCI DE AUR”

„NU E USOR SA FII ACCEPTAT DE GARDA VECHE”

Ornela Pasare a facut cateva declaratii interesante la lansarea primului ei album de muzica populara, „De copil plecai in lume”.
In jurul cantaretei s-au adunat cele mai mari voci tinere din muzica populara romaneasca, prieteni dragi de-ai cantaretei care au acceptat sa cante si sa inveleseasca invitatii de la eveniment.

Prima care a spus prezent a fost Maria Carneci, cea care a recunoscut ca „blondina”, asa cum ii spune ea Ornelei, va avea un succes foarte mare datorita bunului simt care o caracterizeaza: „Tu canti foarte bine, dar succesul va veni din frumustetea, inteligenta si bunul simt pe care le ai din plin”.

Au mai fost prezenti Constantin Magureanu, Maria Ghinea, Florin Petrescu (Axinte), Victorita Lacatusu, Nicusor Iordan, Corina Dragomir, Rodica Cretu, Geta State, Geta Tila, Laurentiu Craciun, Florin Grigore, Emil Badea, Florin Margarit, Lucian Florin. Toti au cantat cu drag, petrecerea tinand mult dupa miezul noptii. Vorbe frumoase si urari de succes i-au adus Ornelei si Costin Marculescu, Diana Bisinicu, Vicenzo (Latin Express), Tavi Colen, Oana si Viorel Lis, Daniel Onoriu, toti veniti sa o sustina pe „blondina Mariei Carneci”.

„Nu este usor sa te remarci in muzica populara acum. De cele mai multe ori fie tinerii nu sunt luati in serios in acest domeniu, fie ei schimba repede macazul cand realizeaza cat de greu este sa te faci acceptat de garda veche a muzicii populare. Eu una cant si populara, dar si muzica usoara live cu usurinta si multa placere, iar toti tinerii interpreti care au venit la lansarea mea au voci de aur si o dorinta de a ramane pe baricade pentru a proteja folclorul autentic, in ciuda varstei la care altii poate aleg cluburile de noapte sau alt gen de distractie”, a declarat Ornela Pasare.

Mai multe poze aici http://www.facebook.com/media/set/?set=a.297363043629164.74496.100000664136280&type=3 sau in curand pe website-ul cantaretei, www.ornelapasare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *