Categorii
Stiri

ORNELA PASARE A INCANTAT-O SI PE GABRIELA CRISTEA

Pacatosul Stoian spune ca e cea mai sexy cantareata de muzica populara

Invitata la emisiunea „Draga mea prietena” a Gabrielei Cristea, tanara cantareata de muzica populara Ornela Pasare a fost supusa la cateva teste: a trebuit sa cante live, ceea ce s-a dovedit a fi foarte usor pentru Ornela.
Mai mult, Gabriela a vrut sa stie daca si cantaretii de muzica populara pot canta muzica usoara. Pentru demonstratie, Ornela Pasare a ales sa interpreteze un fragment din piesa Andrei, „Un ocean de-ai fi”.

Vocea cristalina si puternica a Ornelei a impresionat placut pe toti cei din platou.

La 27 de ani, Ornela Pasare isi lanseaza primul album de muzica populara astazi, la Casa Boiereasca (Str. Sofia nr. 1), de la ora 20.

Vor veni sa ii faca „intrarea oficiala” in muzica populara Maria Carneci, Elena Merisoreanu, Gheorghe Turda, Maria Ghinea, Claudia Ghitulescu, Emilia Ghinescu ai alti prieteni dragi.
Vor participa Axinte (Florin Petrescu), Costin Marculescu, Oana si Viorel Lis.

„De copil plecai in lume” este piesa careia Ornela i-a scris versurile si care da numele albumului.

„Piesa care ma reprezinta cel mai mult din acest prim album este insa „Tatal meu bun m-a lasat”. Multumesc in special domnului Aurel Blondea si Ansambulului Doina Gorjului cu care am lucrat”, ne-a declarat Ornela Pasare.

Ornela i-a dedicat lui Viorel Lis la evenimentul „Joia Barbatilor” melodia „Ce-ati face barbatilor”, reusind sa starneasca ropote de aplauze din public.

Despre Ornela Pasare, Mircea N. Stoian spune in stil pacatos: „Dupa ce ca are o voce foarte buna, mai este si foarte frumoasa. Este cea mai sexy cantareata de muzica populara”.

Sursa foto: www.casino-magazine.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *