Categorii
Stiri

ORA de DAR

Vedetele au creat propria “Ora de Dar” si doneaza haine sau jucarii pentru 11 fetite crescute de o maicuta la manastire! Oana si Viorel Lis au renuntat la „pacanele” si au donat si ei banii.

Andrei Leonte, Anca Sigartau, Denisa Nechifor, Oana si Viorel Lis, creatorul de moda Dyandy, trupa HaRa, Alessia, trupa Ro’Se si alte personalitati ale show bizz-ului romanesc, actori, personalitati din televiziune si lumea politica au acceptat să participe si sa ofere momente artistice pro bono, in cadrul evenimentului „ ORA DE DAR”, care s-a desfasurat sambata, 6 aprilie, la ora 10.30, la restaurantul Satya.

Aceasta prima actiune, orgnizata de catre asociatia Complex Care, a avut ca scop strângerea de fonduri si produse pentru cazul ” Ingerii de la Manastirea Marcus”, 11 fetite crescute de Maica Serafima la Orfelinatul Sf. Iustina din Manastirea Marcus.

Andrei Leonte si trupa Ro’Se au oferit un moment muzical, fetitele din ansamblul Joy To Dance, au avut cateva momente de dans minunate, iar reprezentantii Asociatiei de binefacere “Sf Iustina” si Maica Stareta Serafima, au povestit despre cele 11 fetite si au inmanat invitatii la concertul pe care acestea il vor sustine la Biblioteca Nationala in data de 26 aprilie, alaturi de corul Manastirii Radu Voda, ce isi vor lansa noul album de muzica psaltica.

Daca intr-o zi 8 ore lucrezi, aproape 2 le petreci mancand, 8 ore dormi, o ora o petreci in trafic, alte cateva ore pe net, care este ora ta in care daruiesti?

Evenimentul te indeamna sa-ti creezi propria ORA DE DAR, in care sa-ti indrepti interesul catre a darui, a ajuta, a sustine pe cei slabi, cu nevoi speciale.

Toate darurile celor prezenti vor oferi un zambet de Paste si le vor lumina copilaria si vor merge catre orfelinatul Manastirii Marcus.

Persoanele care nu au putut participa la eveniment, dar doresc sa ajute acesti copii, pot dona bani in contul Asociatiei de binefacere Sf. Iustina. Mesajul ingerasilor care au nevoie de ajutorul dumneavoastra este: “Suntem 11 copii care suntem crescuti la manastire. Am fost abandonati de parinti sau pur si simplu, cei care ne-au dat viata nu au avut posibilitatea sa ne tina langa ei. Ne rugam mereu la Maica Domnului sa-i trimita în cale Maicii Serafima, cea care ne este mama si tata, ajutoare îngeresti dar si oameni cu suflet mare care s-o sprijine prin mici donatii contribuind astfel la cresterea noastra.”

Mai multe despre povestea vietii lor puteti citi chiar pe blogul acestora:
http://ingeriidelamanastire.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *