Categorii
Despre modă Stiri

Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francisc

Nora Seroussi, bine-cunoscuta femeie de afaceri care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

Cu această ocazie ea l-a întâlnit pe Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

La invitația regizorului Evgeny Afineevsky, care a fost nominalizat la Oscar, Nora Seroussi și fiul ei Joseph au avut nu numai plăcerea de a participa la premiera filmului “Francisco”, ci și onoarea de a primi binecuvântarea Preasfințitului Papa Francisc.

Nora declară la întoarcerea în România: „A fost experiența vieţii noastre, alături de prietena noastră Bonnie Abaunza, producătoarea executivă a filmului “Francisco”. Suntem atât de norocoși și de recunoscători pentru aşa o șansă uluitoare”. Tot ea adaugă: „Am fost încântată să ii îmbrac, la acest eveniment important, în costumele noastre, pe Evgeny Afineevsky si pe fiul meu Joseph. Tatăl meu ar fi atât de încântat să-și vadă nepotul îmbrăcat în smoching. Cu această ocazie vreau să anunţ noua colecţie Seroussi dedicată și bărbaţilor tineri și trendy, o colecţie special concepută in registrul smart casual, pentru un look rafinat de zi cu zi”. 

Colecția Seroussi este deja prezentă în magazine.

Citește și articolele de AICI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *