Categorii
Nr. 5 / Septembrie - Octombrie 2008

Nicky – O Hilton pur-sânge

NU ESTE LA FEL DE CELEBRĂ CA SORA SA MAI MARE, NICI LA FEL DE CONTROVERSATĂ ŞI, CONFORM PĂRERII MULTORA, NICI LA FEL DE STRĂLUCITOARE.

NU ESTE LA FEL DE CELEBRĂ CA SORA SA MAI MARE, NICI LA FEL DE CONTROVERSATĂ ŞI, CONFORM PĂRERII MULTORA, NICI LA FEL DE STRĂLUCITOARE. DAR, CU SIGURANŢĂ, LA CAPITOLUL REALIZĂRI, NICKY HILTON ESTE CEA CARE S-A DOVEDIT O URMAŞĂ DEMNĂ DE DINASTIA HILTON

La numai 25 de ani, mezina – după numele său real Nicholai Olivia Hilton – a fost şi continuă să fie un model de succes, actriţă, designer vestimentar, dar şi o… businesswoman de succes.

Educată pentru început întru Domnul (a absolvit liceul la Mănăstirea Sacred Heart din New York), Nicky a continuat mirean, urmând studiile Institului de Tehnologie şi apoi şcoala de design Parsons, nereuşind însă să îşi ia şi diploma în fashion.

Amănunt care nu a împiedicat-o să îşi lanseze, în 2004, propria linie vestimentară – Chick by Nicky Hilton, sau să realizeze designul unei linii de genţi pentru compania japoneză Samantha Thavasa, în perioada 2002-2005. Peste o sută de magazine din Japonia vând astăzi genţile create de ea.

Şi nu s-a oprit aici: în 2007 a început lucrul la cea de-a doua colecţie – Nicholai, având drept target o femeie mai matură şi preţuri mai exclusiviste. Show-ul de lansare al acestei linii a avut loc în Săptămâna Modei Mercedes-Benz de la New York, care anunţa tendinţele sezonului primăvară-vară 2008.

Pasiunea lui Nicky pentru modă apare timpuriu, pe când începea să lucreze ca model la unii dintre celebrii designeri ai lumii. Alături de sora sa, Paris, ea este o apariţie obişnuită în show-urile de modă Heatherette, surorile fiind acelea care deschid şi închid prezentările casei. În 2005, Nicky a fost imaginea liniei australiene de lenjerie intimă Antz Pantz, fiind apoi înlocuită de un model autohton. Tot în aceeaşi perioadă apare pe coperta revistei Lucire pentru ediţiile din Noua Zeelandă şi România.

CADRE DE FILM

Iar pentru că filmul şi celebritatea merg întotdeauna mână în mână, producătorii din Cetatea Filmului nu şi-au permis să o rateze tocmai pe una dintre moştenitoarele imperiului Hilton. A crezut că va face carieră în film? A fost o toană de copilă răsfăţată, de bani gata? Cine ştie? Cert este că Nicky Hilton a reuşit, evident tot alături de sora sa, să obţină un rol în filmul „Pledge This”, lansat direct pe DVD, în 2006. Apoi a apărut întrun rol secundar în „Pauly Shore e mort”.

Dar când i s-a propus să dezvăluie lumii întregi cum arată viaţa unui Hilton, Nicky a spus „pas”, refuzând un rol în realityshow- ul „The Simple Life”. Spre deosebire de sora sa care a acceptat oferta, alături de Nicole Ritchie, pe atunci prietene.

AFACERI ŞI IUBIRI

Cât despre afaceri, Nicky a decis că linia propusă de străbunicul său este cea de urmat, şi în 2006 a intrat într-un parteneriat care ar fi trebuit să dea naştere unui hotel în Miami – Nicky O -, şi altuia în Chicago. Din păcate, lucrurile nu au mers aşa cum îşi dorea, iar în 2007 a fost dată în judecată de către asociaţi pentru încălcarea contractului.

În 2004, la numai 21 de ani, Niky s-a căsătorit cu omul de afaceri Todd Andrew Meister – 34 de ani, în cadrul unei ceremonii la care au participat doar sora sa şi o prietenă, Bijou Phillips. Căsătoria a trei luni.

Şi pentru că viaţa unei Hilton nu este niciodată simplă sau lipsită de sare şi piper, nu puţine sunt celebrităţile care se pot lăuda că au avut o relaţie sentimentală cu moştenitoarea celebrului imperiu. Printre „foşti” se numără actorul şi regizorul Kevin Connelly, cu care a avut o relaţie de aproximativ 2 ani, actorii Mark Vanderloo şi Marcus Schenkenberg, dar şi prezentatorul MTV TRL, Bryan McFayden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *