Categorii
Stiri

Nesimțirea numită PRO TV și puiul ei „Serviți vă Rog”

Incredibil!!!!!????

Probabil că nu mai există CNA, altfel nu se poate explica cum iși permite PRO TV să facă o emisiune plină de injurii, mitocănii, blesteme și alte alea.

Că de „zona de securitate” până la apă nu mai zicem nimic.
Ce dacă Pro-ul are vilă „de închiriat” pe plajă, Apele Române nu se supărăăăăă!!!
Dacă vor pot să ude și canapeaua… și asta chiar în direct dacă așa vrea mușchii lor.

Păi cum să se supere când de PRO TV au nevoie toți, fie ei Putere sau Opoziție, așa că Media Pro a devenit un stat în stat.
Nici pe la ei pe la sediu, pe Pache, nu respectă nimeni legea.
Ce dacă și pe stânga și pe dreapta sunt semne cu „oprirea interzisă”, cei de la PRO parchează nestingheriți sfidând legea pentru că ei sunt MEDIA și toți au nevoie de MEDIA.

Dar să revenim la „Probabil cea mai nesimțită emisiune din lume” intitulată în același mod sfidător „Serviți vă rog”.

Ei bine, emisiunea de aseară, cât de puțin am rezistat să mă uit, a fost plină de injurii, blesteme, mitocănii, bătaie, minciună, glume proaste, mizerie și penibil.

Gazda spectacolului este, ca și până acum, Regele țăranilor pocniți din România, Nea Marin, un personaj pe cât de prost pe atât de necioplit și agramat, o adevărată blasfemie la adresa lui Amza Pellea.
Dar cui să-i pese?!

Sosit din zona crepusculară a glodului și ajuns drept în capul mesei, cu chimirul său asortat la orice și suferind de mania persecuției transformată într-o dictatură stupidă amplificată de scenarii absolut idioate (asta în cazul în care există așa ceva), Nea Mărin, își bate joc de bunul nostru simț în fiecare marți și miercuri seară.

Și nu poți să renunți la PRO TV pentru că așa iți dă operatorul programele!
La asta trebuie să lucreze CNA-ul.
Cetățeanul trebuie să poată să-și aleagă programele tv pe care le vrea și abia atunci să plătească pentru ele.
Să vedem dacă și cine ar mai rezista dintre Moguli.

Revenim…

În această serie, cea mai penibilă dintre toate, tot în rol de gazdă apare și Zâna de la coada vacii, Madam Bamboi, o femeie pe cât de urâtă pe atât de rea, omologul intelectual al altei vedete PRO, Cătălin Măruță, dar care, paradoxal , este numită DOAMNA BAMBOI.

Nu am înțeles de unde „DOAMNĂ”?!

Ei bine, maimuțoii ăștia doi, Nea Marin și „Doamna” Bamboi, conduc o gașcă din ce în ce mai mare de „vedete” care încearcă să muncească și să servească niște clienți (din ce în ce mai puțini) și să-și îndeplinească contractul pentru care au fost plătiți.

În episodul de aseară (și jur că nu mă mai uit la altul) între vedete și-a făcut loc și o nulitate numită Andreea Tonciu.
Deh, vedetă și ea!!!
Ca să păstrăm parafraza „Probail singura femeie din lume și urâtă și proastă”.

Adreea, dacă înnoată pe spate, zici că te atacă rechinii.

Ei bine, chiar și în aceste condiții, tot ea are gura cea mai mare și înjură și spurcă și este nesimțită și face de toate, aratându-și adevârata capacitate intelectuală, capacitate atât de apreciatâ de Media Pro dar și de fauna Cluburilor bucureștene.

Orice doar să crească ratingul!

Colac peste pupăză, în episodul de aseară apare și Liviu Vârciu, tocmai la timp ca să fie bătut și umilit de Nea Marin, acest blestem al televiziunii din România.

Iată cum televiziunile într-o economie liberă ajung să frizeze absurdul și să iși facă de râs numele doar de dragul ratingului

Și pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, s-au numit „Serviți vă rog”.

Culmea, acest talmeș balmeș de mitocănie suburbană are și sponsori: șamponul Wash & Go și detergentul BONUX.
Așa emisiune, așa produse!

Fiți atenți ce cumpărați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *