Categorii
Stiri

Mihaela Drafta si castelul Reginei Maria

Invitata pe tarmul bulgaresc al Marii Negre la un seminar despre arta si frumusete, creatoarea de moda Mihaela Drafta a imbinat utilul cu placutul, ea vizitand si cel mai important obiectiv turistic din aceasta zona geografica.

La bordul noului model Citroen C5, automobil pe care reprezentantii din Romania ai marcii auto franceze i l-au pus la dispozitie designerului, special pentru aceasta deplasare, Mihaela a colindat regiunea Dobrici, care intre 1913 si 1940 a apartinut de Regatul Romaniei.

Mihaela a fost profund impresionata de Castelul din Balcic, constructie ridicata intre 1925 si 1936 la ordinul Reginei Maria, care a devenit astfel resedinta de vara preferata a Altetei Regale.

“Situat pe malul Marii Negre, de care il desparte doar faleza, castelul este inconjurat de o adevarata oaza de natura, ce in timp a devenit Gradina Botanica a orasului Balcik, datorita colectiei de cactusi si a speciilor exotice de plante. Recomand cu caldura un tur al acestui domeniu, parcul si castelul fiind de o frumusete rara si pastrate cu sfintenie de autoritatile din Bulgaria”, a declarat Mihaela Drafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *