Categorii
Stiri

Mihaela Drafta și Andreea Mantea au FILMAT împreună

Creatoarea de modă Mihaela Drafta a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru lansarea noului său proiect de anvergură, un reality show concentrat în special asupra vieții sale sociale intense.

Recent, vedeta a fost prezentă la un eveniment al companiei Beauty Med, care a lansat noua gamă Intraceuticals + Booster și unde s-a vorbit despre ultimele descoperiri în îngrijirea profesională a pielii.

Găzduit într-un hotel de lux din centrul Bucureștiului, evenimentul „Intraceuticals + Booster” s-a bucurat de prezența și a altor vedete din showbiz, precum Andreea Mantea, care este imaginea clinicii Elos, unde se folosesc cu succes aceste tratamente performante pentru întreținerea pielii.

Atât Mihaela Drafta cât și prezentatoarea emisiunii „WowBiz” de la Kanal D, Andreea Mantea, fac parte din clubul vedetelor seduse de Intraceuticals și ale serviciilor puse la dispoziție de clinica Elos .

Vedetele au vorbit deschis despre preocuparea lor pentru frumusețe într-un material filmat pentru emisiunea tv a Mihaelei Drafta, ce în curând va fi lansată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *