Categorii
Stiri

Ultima ORĂ: Meciul U Cluj – Steaua s-a ANULAT

Meciul amical dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, programat pentru sâmbătă cu începere de la ora 19.30, a fost anulat din cauză că echipa gazdă nu are bani să plătească chiria stadionului Cluj Arena.

Meciul amical dintre FC Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti programat sâmbată, 08.09.2012, de la orele 19.30, se anulează din considerente financiare, clubul neavând posibilitatea de a achita suma de 7000 euro solicitată cu titlul de chirie de către societatea comercială Cluj Arena SA, a postat site-ul oficial al clubului din Cluj-Napoca.

Ana Maria Prodan, Preşedintele U Cluj, este într-o dispută permanentă cu autorităţile locale din Cluj-Napoca, pe care le acuză că nu doresc să sprijine echipa.

Tot marți, la ora 20:20, referindu-se la acest subiect, Ana-Maria Prodan a postat, la profilul ei de pe un cunoscut site de socializare, următoarele: „De azi U cluj este pe cont propriu! Consiliul local a anuntat ca ne ajuta! Ne am intors de la Buzau unde aveam totul gratis! Nu ma voi face in veci de ris pt nimeni si nimic. Autoritatile locale au promis ca ajuta echipa..cum? Azi am anulat meciul cu Steaua deoarece nu avem acces gratuit pe Cluj Arena (7000 euro costa meciul)nu avem bani sa cazam Steaua, nu avem paza la acest meci. Echipa este in pom si pomul in aer! bafta U!”

Sursa: mediafax.ro, facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *