Categorii
Nr. 10 / Iulie - August 2009

Masini de epoca lânga masini tunate dupa ultima moda

UN EVENIMENT CARE A ADUNAT LA UN LOC UNELE DINTRE CELE MAI SCUMPE MASINI DIN TARA, SI NU NUMAI DIN TARA, A FOST MAMAIA EXOTIC CAR SHOW, DESFASURAT PE STRAZILE ORASULUI-STATIUNE DE LA MALUL MARII.

UN EVENIMENT CARE A ADUNAT LA UN LOC UNELE DINTRE CELE MAI SCUMPE MASINI DIN TARA, SI NU NUMAI DIN TARA, A FOST MAMAIA EXOTIC CAR SHOW, DESFASURAT PE STRAZILE ORASULUI-STATIUNE DE LA MALUL MARII.

epoca, unele chiar unicat, iar cea mai mare parte dintre ele sunt inscrise in colectii particulare. Au defilat pe litoral modelele Lincoln Zefir (1939), Bugatti Chapelle (1957) Studebaker Dictator (1937), Ford Mustang (1968), Excalibur Roadster (1957), Mercedes Benz 200s (1969), Shelby Cobra si un Ford T din 1926, detinut de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Fiind cunoscut ca un pasionat al masinilor de epoca, primarul Constantei, Radu Mazare, nu a ratat sansa de a-si etala noua achizitie în domeniu, un Studebaker Dictator din 1937. Pretul minim al unei masini este de 120.000 de euro. Masinile de epoca au fost prezentate publicului în piateta Cazinoului din Mamaia. Insa nu doar cei pasionat i de autoturimele vechi au fost invitati la eveniment.

Prima zi a fost dedicata tuning-ului auto, bijuteriilor automobilistice în care proprietarii au investit mii de euro pentru a da masinii fie putere prin instalarea diferitelor kituri de motor, fie pentru a strange cat mai multi decibeli. Se poate spune ca prima zi a „Mamaia Exotic Car Show” a fost una a tinerilor.

S-au acordat premii simbolice pentru mai multe sectiuni ale evenimentului, constand în plachete pentru cea mai veche masina, cea mai frumoasa masina, cea mai originala, cea mai sexi, cea mai de teren. Presedintele juriului a fost primarul orasului Monaco, Georges Marsan, care si-a facut aparitia la conferinta de presa într-un Ford Mustang, însotit de Radu Mazare. Pentru organizarea evenimentului, Primaria Constanta a alocat 60.000 euro.

2 răspunsuri la “Masini de epoca lânga masini tunate dupa ultima moda”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *