Categorii
Stiri

MARIA CIOBANU CANTA LA SALA PALATULUI LA GALA PREMIILOR ELECTRECORD

Desi nu este trecuta pe afis, Maria Ciobanu a fost incantata sa participe la Gala Premiilor de Excelenta Electrecord, eveniment care va avea loc la Sala Palatului, vineri, pe 9 decembrie.

„A fost o decizie de ultim moment. Initial, doamna Maria Ciobanu nu a putut sa confirme participarea pentru ca urma sa plece peste ocean. Dar norocul nostru face ca acea calatorie sa fie amanata si sa poata fi alaturi de noi la marea gala a muzicii romanesti. Maria Ciobanu va ridica Premiu de Excelenta Electrecord pentru cariera muzicala pe care a desfasurat-o de-a lungul anilor si va canta alaturi de orchestra lui Nicolae Botgros”, a declarat impresarul Radu Groza.

La Gala Premiilor de Excelenta vor participa artisti de valoare care au reusit vanzari record de albume, o generatie de aur a muzicii usoare si populare romanesti: Gheorghe Zamfir, Benone Sinulescu, Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Maria Carneci, Ionela Prodan, Constantin Enceanu, Petrica Mitu Stoian, Stefania Rares, Gheorghe Turda, Elisabeta Ticuta, Fratii Petreus, Lucretia Ciobanu, Ileana Constantinescu, Angela Moldovan, Margareta Paslaru, Marina Voica, Mihaela Mihai, Gabriel Dorobantu, Stela Enache, Sanda Ladosi, George Nicolescu, Ilie Micolov, Marina Florea, Luky Marinescu, Julia Jianu, Horia Moculescu, Temistocle Popa, Marius Teicu.

Vor fi premiati In Memoriam Stefan Banica, Florin Bogardo, Vasile Veselovschi, Vasile V. Vasilache. Pe scena de la Sala Palatului, artistii vor canta cu doua orchestre in spate: ansamblul Lautarii, condus de Nicolae Botgros si Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijata de Daniel Jinga. Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor.

“Intr-o epoca dominata de piraterie intelectuala si de internet ca forma predilecta de difuzare si comercializare a muzicii e momentul sa ne intoarcem in timp, sa vedem de unde am pornit si sa dam credit adevaratelor valori. Intr-o epoca dominata de false valori si de voci facute pe calculator e momentul sa ne inchinam in fata celor care nu aveau nevoie de altceva pe cartea de vizita decat de talent pur”, a declarat Radu Groza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *