Categorii
Stiri

Amadeus si secretul celor patru fete

In noul lor single, fetele de la Amadeus dezvaluie un secret din viata lor.

In aceasta toamna, fetele de la Amadeus s-au hotarat sa-si dezvaluie publicului partea lor romantica, iar piesa pe care tocmai au lansat-o zilele trecute in direct la emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani” este despre cuplurile care se iubesc cu adevarat si despre importanta increderii intr-un cuplu.

“Am simtit nevoia sa facem un cantec despre iubire si incredere, asa cum avem norocul sa o traim fiecare dintre noi patru. Asta este secretul longevitatii noastre si in viata personala si in cea profesionala“, spun ele.

De 12 ani, de cand canta impreuna, fetele n-au fost niciodata implicate in vreun scandal si si-au pastrat intotdeauna viata amoroasa la distanta de ochii presei.

Desi au o viata artistica foarte plina si calatoresc mult, au reusit sa-si pastreze echilibrul in cuplu.

“Pentru noi familia si persoanele dragi au prioritate in viata noastra, pentru ca pana la urma ei ne dau energia de a merge mai departe”, au explicat componentele trupei Amadeus.

Andreea, Alexandra, Patricia si Cristina au cantat in premiera la emisiunea matinala a Antenei 1 varianta instrumentala a piesei CONFIDE IN ME, urmand ca in curand sa o lanseze si pe cea cu voce.

Pentru acest single au colaborat cu acelasi Xenti Runceanu, compozitorul si producatorul muzical al trupei Amadeus din 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *