Categorii
Stiri

Marathonul distractiei, in Regie

Nu mai putin de patru zile de concerte, evenimente si vedete au fost pregatite de catre organizatori, pentru o saptamana de distractie ca la carte, in club.

Sylvia, show total in club

Un adevarat tur de forta a luat startul miercuri seara, intr-un club din Regie, o data cu reprezentatia oferita de DJ RYNNO & SYLVIA.

Sylvia a facut show total pe scena, alaturi de dansatoarele sale, care au cucerit publicul masculin.

Pe langa piesele sale consacrate, cantareata a interpretat si cateva melodii de petrecere, spre bucuria fanilor care au dansat si s-au distrat.

Sylvia si cele doua fete care au insotit-o pe scena au fost aplaudate la scena deschisa, pentru concert, dar si spectacolul sexy pe care l-au pregatit.

Dupa vacanta in Dubai, Bianca va defila in costum de cadana

După concertul DJ RYNNO & SYLVIA, de miercuri, joi, BIANCA DRAGUSANU, una dintre cele mai admirate femei din showbizul de la noi, abia intoarsa din Dubai, va infierbanta podiumul cu un look asa cum nu s-a mai vazut: ea va imbraca un costum de cadana si va urca pe scena pentru a-si dovedi talentele ascunse.

Vineri, petrecerea continua, dupa ce RUBY va „Stinge lumina” in club si va sustine un concert de senzatie, iar sambata, toata luma se va distra pe ritmurile lui CONNECT’R, care ii va invata pe cei prezenti ce inseamna ca iubirea sa fie calea: „Love is The Way”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *