Categorii
Nr. 7 / Ianuarie - Februarie 2009

Luxury Show

Primul produs de lux vândut în cadrul acestui regal a fost un jacuzzi imens cu televizor încorporat, pentru care noul proprietar a plătit 30.000 de euro.

Primul produs de lux vândut în cadrul acestui regal a fost un jacuzzi imens cu televizor încorporat, pentru care noul proprietar a plătit 30.000 de euro. Au urmat comenzi pentru patru limuzine Masserati Quattroporte, automobil, al cărui preţ ajunge la 142.000 de euro, şi care se livrează cu şofer aflat la dispoziţia proprietarului pentru şase luni. „Promoţiile” au însoţit şi modelele Maserati Granturismo şi Granturismo S. La cumpărarea unei astfel de maşini primeai cadou un ceas Audemars Piguet sau un set de genţi de călătorie marca Salvatore Ferragamo, al cărui preţ de retail se ridică la aproape 6.500 de euro. În topul celor mai bine vândute produse au intrat şi plasmele care odată oprite se transformă în oglindă.

S-au vândut peste 20 de exemplare, cu 5.600 de euro bucata.

Foarte căutate au fost şi telefoanele Vertu, din colecţiile Signature şi Ascent TI Ferrari, la care preţurile urcau până la 26.000 euro, bucata. Toate cele nouă aparate expuse au dispărut din stand încă din primele zile ale târgului. Bineînţeles că doamnele au fost mai puţin interesate de maşini şi gadgeturi. Astfel, s-au vândut bijuterii cu pietre preţioase, diamante chiar şi de zece carate, în valoare de peste 200.000 de euro. Pe lângă acestea, special pentru reprezentantele sexului frumos, expoziţia a inclus prezentări de creaţii de modă şi produse pentru întreţinere şi înfrumuseţare.

Alţi cumpărători au plecat acasă cu obiecte de mobilier unicat, placate cu foiţă din aur sau argint: bibliotecă şi şemineu – 50.000 euro bucata, un dormitor regal – 38.000 euro, piese de mobilier cu cristale Swarovski. Nu mai puţin de 15 astfel de şeminee vor decora locuinţele unor români cu dare de mână.

La evenimentul organizat în pavilionul central al Complexului Romexpo, revistele noastre Casino şi For Rich Only au fost parteneri media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *