Categorii
Stiri

Leeya incepe filmarile la Gitana

Pe data de 1 mai 2013 incep filmarile la primul videoclip semnat Leeya la piesa Gitana. Actiunea se va desfasura pe plaja din Saturn, si il va avea drept protagonist pe Denis Stefan, actorul principal din serialul “Inima de tigan”.

LeeYa (Elena Vasile) a colaborat ca textier cu diversi artisti cunoscuti, dar visul de a canta a devenit realitate in urma unor nopti prelungite de karaoke alaturi de Mc NiNO & DJ Gore, cand a devenit constienta de talentul sau: ”atunci am revenit la ideea de trupa, si usor usor, am strans langa mine niste pusti extrem de talentati, alaturi de care a luat nastere piesa Gitana”.

Videoclipul pune accentul pe dragostea de “tigan”, care prin dorinta si pasiunea cu care se manifesta, aduce aminte de pasiunea artistei pentru muzica. Denis Stefan, prin rolul sau magistral din telenovela „Inima de tigan”, reprezinta personajul perfect, deoarece intruchipeaza intru totul, ”tiganul focos” si pasional, precum si dragostea la care viseaza „Gitana”.

Videoclipul va fi realizat de echipa LABIRINT MEDIA, condusa de Sorin Manastireanu in colaborare cu Mc NiNO, o echipa formata din profesionisti care lucreaza impreuna din perioada de glorie a postului ATOMIC TV, echipa care a realizat multe productii video, si care se ocupa exclusiv de productiile video pentru premiile muzicale ROMANIAN TOP HITS Music Awards siMAMAIA MUSIC AWARDS.

Partea de MAKE-UP va fi asigurata de Andreea Priesku, o tanara make-up cu o experienta destul de mare cu artistii atat de la shooting-uri, filmari cat si de la premiile muzicale.

Puteti asculta piesa „Gitana” pe: www.youtube.com/watch?v=XQ5g7EstRUk

Mai multe detalii despre “LeeYa” pe: www.facebook.com/LeeYaMusic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *