Categorii
Stiri

Kat DeLuna vine în România să facă show în Regie!

La scurt timp după concertele lui Tony T., ex R.I.O, şi Evelyn, Regia se pregăteşte de încă un show incendiar, pe care îl va susţine cântăreaţa americană Kat DeLuna, pe 29 noiembrie, în Clubul Princess din Bucureşti.

Cântăreaţa americană cu origini dominicane şi câştigătoare a unui premiu Latin Billboard, Kat DeLuna, vine în România pentru a susţine un concert incendiar, joi, 29 noiembrie, în Clubul Princess din Regie.

După ce a rupt topurile din Europa şi din SUA cu piesa „Whine Up”, artista a captat atenţia, iar cariera ei a cunoscut succesul.

În aprilie 2007 a fost lansat primul sau album solo, „9 Lives”, care s-a comercializat în peste 63.000 de unităţi în Statele Unite ale Americii.

Discul conţine hit-urile „Whine Up” cu Elephant Man şi „Run The Show” cu Busta Rhymes şi Don Omar, care au făcut-o cunoscută în România.

„Kat DeLuna este unul dintre cele mai importante nume care susţin un concert la noi, în această perioadă. Show-ul va fi complet şi plin de surprize pentru fanii din România care vor veni pe 29 noiembrie să o vadă live pe Kat DeLuna şi să cânte alături de ea hit-urile pe care iubitorii de muzică le ştiu foarte bine. Artista a mai fost în România şi în 2009, când a susţinut câteva concerte în cluburile bucureştene şi a poposit şi la „Neaţa” cu Răzvan şi Dani, unde a încercat să îl înveţe să danseze merengue. Maratonul artiştilor pe care l-am început luna aceasta va continua până la sfârşitul anului, cu nume importante din muzica internaţională, dar și din cea românească”, a declarat Oana Craioveanu, manager la Princess Club şi Arrogance Models&Events.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *