Categorii
Stiri

Inotatorul Vladimir Draghia face senzatie la o piscina de lux din Capitala

Inainte de a deveni actor si protagonistul unui show de televiziune, Vladimir Draghia a practicat sportul de performanta, mai precis inotul.

Timp de 7 ani, vedeta a facut parte din lotul olimpic de natatie al Romaniei, sport pe care l-a practicat de la varsta de 12 ani si care i-a adus si o medalie la campionatele europene.

Vladimir Draghia nu a renuntat la pasiunea sa pentru sport, care de altfel il si ajuta sa aiba si o forma fizica de invidiat, in prezent antrenandu-se aproape zilnic la piscina interioara din cadrul clubului World Class Health Academy Downtown.

Imbracat intr-un sort MOB de culoare verde, din linia de vestimentatie underwear pentru barbati realizata de creatoarea de moda Mihaela Drafta, Vladimir a facut senzatie la bazinul de inot din centrul Bucurestiului, atat datorita fizicului sau bine lucrat dar si pentru ca in doar cateva minute a facut zece lungimi de bazin in stilurile de inot bras, craul, spate si fluture.

„De mai mult de 5 ani vin la World Class unde am gasit cele mai bune conditii pentru inot si activitate sportiva”, a aratat Vladimir Draghia, care anul trecut a castigat turneul „World Class Army Boot Camp”, o competitie ce reuneste elemente reale din viata de armata aplicate in zona de fitness. Intre 1 si 14 septembrie, se fac inscrierile pentru editia din acest an a competitiei „Army Boot Camp”, unde douazeci de curajosi (zece barbati si zece femei) vor lupta in cadrul unui program de militarie dus la extrem pentru premiul cel mare, 2000 de euro brut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *