Categorii
Stiri

Guy Martin semnează meniul Bistro Epoque

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din București, și-a inaugurat restaurantul alături de Guy Martin, celebrul Chef francez distins cu 2 stele Michelin și semnatarul meniului Bistro Epoque.

Implicarea lui Guy Martin în proiectul Bistro Epoque presupune crearea meniurilor și selectarea furnizorilor de materii prime care să corespundă exigențelor, numirea unui chef rezident format de Guy Martin la Paris care să implementeze acest meniu, consultanță permanentă privind amenajarea și organizarea restaurantului, precum și vizite frecvente la Epoque pentru revizuirea periodică a meniurilor și supervizarea operațiunilor. Meniul Epoque este de inspiratie franceză, însă deschis influențelor gastronomice din intreaga lume, oferind o selecție extrem de diversificată și foarte actuală. Meniul Epoque se reînnoiește în fiecare anotimp.

„La Bistro Epoque vom încerca să gătim cele mai bune mâncăruri din România. Vom oferi clienților o bucătărie spontană, bazată pe ingrediente proaspete, plina de vitalitate, bogată în legume, o bucătărie de sezon, veselă și inspirată. Experiența bucătăriei Epoque este una generoasă, o expresie și o creație a fericirii. A găti însemnă pentru mine a dărui, iar eu cred că trebuie să dai tot ce ai mai bun în fiecare zi și cu fiecare rețetă pe care o pregătești. Singura adevărată responsabilitate este clientul și fericirea pe care i-o oferi.” spune Guy Martin despre experiența Bistro Epoque.

“Odată cu inaugurarea Bistroului, Epoque prezintă clienților săi o experiență „de luxe” completă, mizând pe atributele sale definitorii: individualitate și rafinament. Epoque oferă cea mai bună locație din București, retrasă, dar totuși chiar în inima capitalei, un concept unic de cazare, exclusiv de tip apartament, ce asigură deplin confort al spațiului personal, un SPA cu facilități deosebite de relaxare și bistro-ul de „haute cuisine” care, sub bagheta lui Guy Martin, deține deja rețeta magicului în gastronomie.” spune Antoni Kuhnen, General Manager Hotel Epoque.

“Încă din stadiul de concept, am vrut ca Epoque să reprezinte un spațiu unic în București, o stare privilegiată. Investim mult timp și resurse pentru excelență atât în serviciile oferite cât și în crearea unei atmosfere autentice, inimitabile. Colaborarea cu Guy Martin, un artist culinar cu o experiență și mai ales cu o personalitate extraordinară este în spiritul acestei filosofii a excelenței, căci componenta gourmet nu poate lipsi dintr-o experiență de cinci stele. Mai mult, valorile Epoque se regăsesc în arta chef-lui Guy Martin: libertate și inspirație, bun gust și generozitate, ingrediente pe care dl. Guy Martin le numește ”, a declarat Alex Oproiu, General Manager D&M Real Estate, dezvoltatorul proiectului.

Bistro Epoque se adresează atât clienților Hotel Epoque, cât și tuturor iubitorilor de „haute gastronomie” din București și călătorilor de business sau de leisure pasionați de experiente gourmet care, aflați în București, își doresc să exploreze o bucătărie sofisticata și surprinzătoare.

Bistro Epoque și Epoque wintergarden pot fi rezervate pentru petreceri private, toate evenimentele speciale desfășurate la Epoque având un meniu dedicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *