Categorii
Stiri

Ghita Muresan si copiii romanilor „de fitze”

Ruxandra Dragomir, presedinta Federatiei Romane de Tenis, si copiii sai, Filip (11 ani) si Diana (6 ani), care au mostenit de la mama lor dragostea pentru sportul de performanta, au fost invitatii speciali ai fostului mare baschetbalist Ghita Muresan la turneul „Summer Camp Tour” pe care il organizeaza in fiecare an in Romania.

Cea mai importanta doamna a tenisului romanesc i-a pregatit o surpriza de proportii fiului sau mai mare, Filip, caruia nu i-a spus ca urmeaza sa-l cunoasca pe unul din sportivii pe care ii admira cel mai mult, baiatul fiind cu adevarat fericit cand s-a vazut in fata marelui Ghita Muresan.

Filip este fotbalist la echipa DimSoft si recent a fost apreciat si premiat de legenda fotbalului romanesc, Miodrag Belodedici.

Copiii Ruxandrei Dragomir au luat lectii de baschet si au primit o minge si tricouri cu autograful lui Ghita Muresan, care in septembrie va fi prezent la Cluj la intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si Finlanda.

De asemenea, Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului romanesc si presedintele Federatiei Romane de Kempo, a fost prezent alaturi de baietii sai, Yamatto (16 ani) si Iani (10 ani), la cursurile de baschet tinute de Ghita Muresan in incinta unui mall din Bucuresti.

„Este formidabil demersul pe care Ghita Muresan il face sistematic de atatia ani pentru promovarea baschetului, deci a sportului, in randul copiilor. Federatia Romana de Kempo sustine la randul sau astfel de evenimente si campanii, sportul fiind esential in vietile noastre”, a declarat Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *