Categorii
Stiri

GEORGE BURCEA și VIVIANA SPOSUB în afara „FERMEI”

George Burcea și Viviana Sposub calcă pe urmele cuplului Brigitte și Florin Pastramă și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale show-ului de la PRO TV.

Acum, cei doi par să trăiască o frumoasă poveste de iubire.

Cu toate că ar avea directive clare să își țină relația ”la secret”, cei doi au fost surprinși împreună, in afara ”Fermei” și se pare că formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Relația dintre sexoasa prezentatoare de la PRO TV și încă soțul Andreei Bălan continuă, prin urmare, și după ce camerele de filmat s-au oprit. Așa cum s-a văzut pe micul ecran, cei doi s-au îndrăgostit nebunește la „Ferma” PRO TV și nu au ratat nicio ocazie să-și expună sentimentele la televizor.

Au stat cuminți pe bancă, unul lângă celălalt, ca într-o scenă din „Liceenii”

Cu toate că trăiesc o veritabilă poveste de dragoste, celor doi le-ar fi fost interzis cu desăvârșire să se afișeze împreună în public până la finalul „oficial” al show-ului ”Ferma”. Dar se pare că noul cuplu din showbiz a încălcat regulile trasate de șefii din PRO TV și astfel a ajuns să fie surprins pe o bancă, în parcul din fața unui mall din București. 

Cu toate că vremea era mohorâtă, George Burcea și Viviana Sposub s-au așezat pe o bancă, printre brăduleți, unde au stat la povesți timp îndelungat. Din câte se pare, cei doi pierd noțiunea timpului atunci când sunt unul lângă celălalt, semn clar că sentimentele sunt extrem de puternice.

George Burcea și Viviana Sposub, sărutări pasionale

În prima noapte petrecută în pat în calitate de iubiți, Viviana Sposub și George Burcea nu și-au putut înfrâna sentimentele. În timp ce restul concurenților de la “Ferma. Orășeni vs săteni” erau la somn, cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional și și-au oferit îmbrățișari și atingeri fierbinți.

Într-un video făcut public de producătorii show-ului de la Pro TV au fost dezvăluite câteva scene incitante petrecute între Viviana Sposub și George Burcea. Aflați pe un pat format din paie, cei doi s-au sărutat și s-au îmbrățișat minute în șir, chiar și după ce luminile s-au stins ca să se poată odihni pentru următoarea zi plină cu sarcini în fermă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *