Categorii
Stiri

Fotbalul feminin din România sponsorizat de Superbet

Fotbalul feminin din România este pentru prima dată sponsorizat de agenția de pariuri Superbet prin parteneriatul cu echipa Carmen București.

Superbet anunță un nou parteneriat, alături de Carmen București, formație aflată în prima ligă de fotbal feminin din România. Superbet devine sponsorsul principal al echipei și sigla companiei de pariuri va fi prezentă pe tricoul oficial de joc al echipei în sezonul 2020-2021, potrivit unui comunicat de presă.

În comunicat se mai precizează: “Carmen București a obținut două promovări succesive, ajungând din liga a treia până în prima în doar doi ani! Începutul primei aventuri pe prima scenă din România este unul foarte bun, clasându-se pe locul al cincilea după 5 etape, cu 9 puncte! Obiectivul pentru sezonul în curs este calificarea în play-off-ul campionatului și câștigarea Cupei României!

Chiar dacă nu mai activează decât în campionatul feminin, Carmen rămâne un exemplu de profesionism în fotbalul românesc, oferind șansa multor tinere să-și îndeplinească visul de a avea o carieră sportivă. Clubul își propune ca, alături de Superbet, să continue promovarea fotbalului feminin și să arate societății că munca, ambiția și curajul sunt valori pe deplin însușite de sportivele din România.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *