Categorii
Stiri

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a fost reținut de DIICOT

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, interlopul Alex Bodi a fost reţinut, miercuri seara de DIICOT, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj.

Afaceristul Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut miercuri seara de procurorii DIICOT Craiova pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda ‘loverboy’.

Alex Bodi este prezentat de presa mondenă ca fiind partener cu milionarul croat Josif Heit într-o afacere s-a specializat în microlingouri de aur și criptomonede. În ultimii doi ani, Alex Bodi afişa ostentativ în spaţiul public plimbări cu bolizi de sute de mii de euro, petreceri cu şampanii scumpe, la VIP, şi vacanţe exotice.

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Miercuri dimineaţa, procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism.

Una din percheziţii a avut loc și la locuinţa lui Alex Bodi, după care acesta a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *