Categorii
Stiri

Fiul Ruxandrei Dragomir, golgeter la 11 ani

Pe zi ce trece, Filip Ilie, fiul Ruxandrei Dragomir, presedinta Federatiei Romane de Tenis, se dovedeste a fi tot mai talentat ca jucator de fotbal.

In decursul a doua luni, baiatul in varsta de 11 ani a obtinut trei titluri la trei turnee importante de fotbal pentru juniori.

La sfarsitul lunii iunie, Filip a fost desemnat cel mai bun jucator in partida pe care echipa sa, DimSoft, a castigat-o cu 4-1 in fata celor de la Academia Gheorghe Hagi. Ulterior, in cadrul altei competitii, „Cupa Respect”, Filip a fost premiat chiar de catre Miodrag Belodedici, care a spus despre el ca poate deveni in viitor un stalp al nationalei de fotbal.

In urma cu o saptamana, Filip a iesit golgeter in cadrul turneului Brasov Junior’s Cup, la categoria sub 14 ani, chiar daca trofeul a fost castigat de echipa de juniori a lui Poli Timisoara, care a invins in urma loviturilor de penalty echipa engleza West Bromwich Albion.

In ritmul acesta, Filip Ilie va ajunge cu siguranta un fotbalist important pentru Romania si va duce mai departe cu succes numele mamei sale, Ruxandra Dragomir, care prin rezultatele sale excelente din tenis a devenit o legenda vie a sportului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *