Categorii
Stiri

Fetele de la Amadeus sunt NEDESPARTITE

Prezente din anul 2000 in showbiz-ul romanesc, fetele de la trupa Amadeus sunt o echipa bine sudata nu doar pe scena, ci si in afara ei.

Andreea, Alexandra, Cristina si Patricia sunt cele patru muziciene ce formeaza primul cvartet electric din Romania care abordeaza un electro-fusion intre mai multe genuri muzicale precum pop, clubbing, jazz, dance, latino, muzica irlandeza sau ruseasca, toate interpretate in maniera lor specifica.

Fetele sunt atat talentate cat si foarte frumoase si cu o conditie fizica de invidiat. Recent, ele si-au divulgat secretul pentru o televiziune nationala.

Chiar daca au programul incarcat cu repetitii, concerte prin tara sau strainatate iar in aceasta perioada urmeaza sa lanseze un nou single („Confide in me”) pentru care pregatesc si un videoclip, artistele merg de cel putin trei ori pe saptamana la sala de sport.

Ele sunt membre FitCurves, un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor si care propune o modalitate de antrenament distractiva si rapida.

„Acest program de antrenament in circuit, care lucreaza pe rand toate grupele musculare ale corpului in 30 de minute, ne ajuta sa ne tonifiem masa musculara, sa dam jos eventuale kilograme in plus si sa ne imbunatatim rezistenta fizica. Pentru noi, acest stil de antrenament este foarte eficient si practic. Mergem impreuna la sala pentru ca ne place sa petrecem cat mai mult timp impreuna”, a declarat Andreea Runceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *