Categorii
Stiri

Fetele de la Amadeus au pus parlamentarii europeni pe jar!

Dupa ce au participat la Congresul Partidului Popular European, desfasurat miercuri la Palatul Parlamentului din Bucuresti sub securitate maxima, parlamentarii europeni au avut parte de o surpriza inedita pregatita de organizatorii romani.

Astfel, la dineul ce a urmat sedintelor si discutiilor politice, acestia s-au delectat cu muzica si frumusetea celor patru fete de la trupa Amadeus: Andreea, Alexandra, Cristina si Patricia.

In cele 30 de minute, cat a durat recitalul, artistele au oferit o incursiune muzicala prin Europa, interpretand piese celebre precum Zorba Grecul, cunoscutele pasaje din operele Carmen si William Tell sau Bolero-ul lui Ravel, precum si cantece populare poloneze sau unguresti.

Pentru acest mega eveniment, SPP-ul a fost in alerta maxima.

In frunte cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, printre cei 2000 de oficiali prezenti la Palatul Parlamentului au fost: presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy si multi alti oameni importanti din conducerea Europei.

Noul hit al fetelor de la Amadeus, Confide in me, compus de Xenti Runceanu, s-a bucurat de un real succes in randul oamenilor importanti din intreaga Europa.

„Suntem onorate ca am fost alese sa cantam miercuri seara la acest eveniment si chiar daca am avut doar politicieni in fata noastra, am fost fericite sa vedem ca publicul este cald, iar muzica noastra este apreciata. Nu a fost prima data cand am cantat intr-un astfel de context, am mai sustinut un concert acum doi ani chiar la Bruxelles, in Parlamentul European”, a aratat Andreea Runceanu de la trupa Amadeus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *