Categorii
Stiri

Fetele de la Amadeus și Sărbătorile de Iarnă

Din punct de vedere profesional, decembrie este cea mai aglomerată lună pentru Andreea, Alexandra, Cristina si Patricia, adică fetele de la Amadeus.

Pe lângă activitatea lor concertistică asiduă în țară și în străinătate, artistele sunt invitate să participe la foarte multe evenimente, gale, emisiuni radio și de televiziune.

Zilele trecute, în cadrul unui interviu pe care l-au acordat Adelei Diaconu de la Nova TV, instrumentistele de la Amadeus, toate absolvente ale Universității de Muzica din București, au povestit cum vor petrece Sărbătorile de Iarnă din acest an.

„Nașterea Mântuitorului o vom celebra acasă, în sânul familiilor noastre, iar de Revelion vom cânta în cadrul unei petreceri exclusiviste în afara țării. Deocamdată nu vă putem spune prea multe lucruri despre locul unde vom petrece noaptea dintre ani, însă ca un amănunt important este că pe aceeași scenă unde vom cânta noi vor fi și nume mari din lumea muzicală mondială”, au mărturisit fetele de la Amadeus, în emisiunea Adelei Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *