Categorii
Stiri

Emil Boc a participat, la Cluj, la Crosul Companiilor

Emil Boc, Primarul Clujului, a alergat, duminică, la Crosul Companiilor, distanţa de cinci kilometri în 26,42 de minute, la zece minute de câştigătorul cursei.

Echipat în tricou şi şort și purtând numărul 259, Emil Boc, a luat startul, duminică dimineaţă, la cea de-a doua ediţie a Crosului Companiilor organizat de Asociaţia Runners Cluj şi Primăria Cluj-Napoca în Piaţa Unirii, alături de peste 250 de alergători, printre care şi mai mulţi angajaţi ai municipalităţii.

Edilul Clujului a făcut o scurtă încălzire înainte, apoi s-a prezentat la start şi a alergat pe o distanţă de cinci kilometri pe străzile din zona centrală a oraşului. Înainte de start, Boc a declarat că pentru el este important să termine cursa.

„Important este să faci mişcare, aş vrea să termin acest cros, dacă reuşesc să parcurg cinci kilometri e un lucru bun.
Vom vedea. Am încercat să fac joi seară un pic de alergare în Parcul Babeş, am făcut febră musculară, atâta am reuşit. Sper să nu mă afecteze acum la alergat. M-am încălzit, deja am dat jumătate din energie jos. Sper să rămân până la sfârşitul celor cinci kilometri. Nu mi-am propus să termin într-un anumit timp, în primul rând îmi propun să termin cei cinci kilometri”, a declarat Emil Boc.

La finalul cursei, Emil Boc a trecut linia de sosire cu un timp de 26,42 de minute.

„Mă bucur că am terminat cursa şi că am scos un timp de 26,42 de minute. Nu a fost uşor, mai ales ultimul kilometru. Îi îndemn pe clujeni, indiferent cât de tineri sau bătrâni sunt, să facă mişcare. Nu contează dacă fug un kilometru sau şase. E gratuită această investiţie în sănătate şi economiseşti nişte costuri în viitor. Au fost şi angajaţi din Primărie care au alergat, dar cam puţini”, a mai spus Boc.

Câştigătorul crosului a avut un timp de 17,50 minute. Toţi participanţii care au trecut linia de sosire au primit medalii din partea organizatorilor. A doua ediţie a Crosului Companiilor a avut loc în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *