Categorii

Despre noi

Banii au constituit, întotdeauna, motorul competițiilor acerbe în toate domeniile sociale. Consecința acestor competiții?! Campionii, câștigătorii, progresul!

Pe scurt, oamenii cu bani, oamenii bogați în viața cărora se deschid mereu noi perspective, noi provocări. O bună parte a acestora împing înainte societățile în care trăiesc, întind o mână celorlalți, mai pu]în norocoși, mai puțin adaptați.

Suntem o poveste despre cei bogați și, în același timp, un ghid care se adresează acestora, mereu interesați, deși foarte ocupați, de tot ceea ce înseamnă cheltuirea banilor lor în condiții execpționale.

Suntem un blog care se focalizează pe viețile celor care au prins „culoarul”, care ți-au fructificat șansa de a deveni bogați, care au înțeles că pot realiza minuni și pentru semenii lor mai puțin realizați. Este, de asemenea, și un “compendiu” de idei despre cum să-ți petreci timpul liber în funcție de resursele financiare de care dispui, decurgând, de aici, intenția de prezentare a unor destinații fabuloase, a unor pasiuni costistoare, a evadărilor într-o altă lume, exotică, plină de aventuri.